2020 Aralık Ayı Sıfır SUV, Arazi Araçlarında Son Kampanyalar

2020 sıfır araç alımı için son şanslar diyebileceğimiz bir dönemdeyiz. Her türlü etkinliğimizi iptal ettiğimiz, evde kalmaya özen gösterdiğimiz bu dönemde en azından aracımızla doğaya çıkmak hayallerimizi süslüyor.

Kamp ve arazide kullanmak için akla ilk karavanlar gelse de binek araçlar da yol arkadaşınız olabilir. Bu amaçla kullanılacak araçların uzun süre sorun çıkarmadan bize yoldaş olması için yüksek ve dayanıklı araçlar tercih etmekteyiz. Tabii her üründe olduğu gibi otomobil piyasalarında da dizel, benzinli, motor gücü, yakıt tasarrufu gibi teknik özelliklerle birlikte aracın hangi marka olduğu fiyat aralığını belirlemekte.

SUV veya arazi aracı diye adlandırdığımız araçlar, hemen hemen her markanın serisinde yer alıyor. Buna rağmen alıcılar, arazi aracını şehir kullanımı dışında yalnız kamp alanlarında kullanmayı tercih ediyorsa klasik değil daha spor tasarımlar tercih ediyor. Mercedes G serisi, Toyota Land Cruiser, Jeep Wrangler, Renault Captur örnek verecek olursak renk ve detaylarındaki değişiklikler ile hem klasik hem de spor kullanım için uygun olduğu söylenebilir.

Her arabanın ruhu, tasarımcısı dışında onu özelleştirilen sahibinden de etkilenir. Yani ister klasik olarak şehirde ister spor amaçlarda arazide kullanılsın araç sahibinin verdiği ruhu taşır. Daha spor tasarımlı SUV veya arazi modellerinden bahsedecek olursak da Suzuki Jimmy, Fiat Panda, 500L, Jeep Renegade, Dacia Duster nadide tasarımlardandır.
Araçların kampanyalı son şans denebilecek fiyatları ise şu şekilde:
[  ] Mercedes G 400 d 2.979.000
[  ] Toyota Land Cruiser Prado tüm versiyonlarda 1.990.000
[  ] Jeep Wrangler 1.644.950
[  ] Jeep Renegade 284.450
[  ] Renault Captur 211.900
[  ] Fıat 500L 182.900
[  ] Fıat Panda 129.900
[  ] Suzuki Jimmy 369.900
[  ] Dacia Duster 175.900
Bu kampanya fiyatlarının da boş paketleri içerdiğini belirtmek isteriz, bayiilerden eklemek istediğiniz her iç veya dış modifiye ile size özel olacak aracınızın fiyatı da size özel çıkacaktır.
Derlediğim SUV, Arazi araç modellerini ve son şans kampanyalarını sizlerle paylaştım. Daha fazla teknik bilgi ve karşılaştırmalar için markaların internet sitelerini ziyaret etmenizi öneririm. Karşılaştırma sonucundaki kişisel tercihim ise fiyat performans, güvenlik ve ulaşılabilirlik söz konusu olduğunda Suzuki Jimmy veya Jeep Renegade olacaktır. Bakım kolaylığı düşünüyorsanız veya ilk aracınız olacak ise de Fiat Panda veya Dacia Duster doğru seçim olacaktır.

Eğer yüksek, devamlı geliriniz veya yüklü birikiminiz yoksa boş paketleri uygun fiyatlı olan araçları tercih etmeniz aracı kolaylıkla istediğiniz gibi özelleştirmenizi sağlayacak ve aracınız böylelikle size gerçek bir yol arkadaşı olacaktır.
Okuduğunuz için teşekkürler, yorumlarınız kıymetli.

Yorumlar